خواص زردچوبه ,زردچوبه یک ادویه ارزشمند و گران قیمت
پودر زردچوبه به رنگ زرد تیرهاست که یکی از پرکاربردترین ادویه به شمار میرود. ساقههای زیر زمینی گوشتی گیاه یا ریزوم جمعآوری شده و پس از جوشاندن در آب و سپس خشک کردن آسیاب شده و پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میگردد.
زردچوبه از خانواده زنجبیل و بومی جنوب غربی هند است و بیشتر به عنوان ادویه در بنگلادش، هند، خاورمیانه و پاکستان استفاده می شود
جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید.
نوشتن دیدگاه