ما را در تلگرام دنبال کنید.....>
آداب و رسوم چهارشنبه سوری از زمان های کهن تاکنون
در گذشته پس از پایان آتشافروزی، اهل خانه و خویشاوندان گرد هم میآمدند و آخرین دانههای نباتی مانند: تخمه هندوانه، تخمه کدو، پسته، فندق، بادام، نخود، تخمه خربزه، گندم و شاهدانه را که از ذخیره زمستان باقیمانده بود، روی آتش مقدس بو داده و با نمک تبرک میکردند و میخوردند. آنان بر این باور بودند که هر کس از این معجون بخورد، نسبت به افراد دیگر مهربانتر میگردد و کینه و رشک از وی دور میگردد. امروزه اصطلاح نمکگیر شدن و نان و نمک کسی را خوردن و در حق وی خیانت نورزیدن، از همین باور سرچشمه گرفتهاست.
شرکت بازرگانی فیروزه با دو شعبه در شهرهای گوانجو و ایوو، وارد کننده انواع ملزومات برگزاری جشنها و اعیاد (شرشره، بادکنک، ظروف هفت سین و…) و همچنین انواع ماشین آلات و دستگاهها،کالاهای مصرفی و لوازم برقی و اسباب بازی از چین می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
نوشتن دیدگاه