آداب و رسوم چهارشنبه سوری از زمان های کهن تاکنون

ما را در تلگرام دنبال کنید.....>   

آداب و رسوم چهارشنبه سوری از زمان های کهن تاکنون

 

در گذشته پس از پایان آتش‌افروزی، اهل خانه و خویشاوندان گرد هم می‌آمدند و آخرین دانه‌های نباتی مانند: تخمه هندوانه، تخمه کدو، پسته، فندق، بادام، نخود، تخمه خربزه، گندم و شاهدانه را که از ذخیره زمستان باقی‌مانده بود، روی آتش مقدس بو داده و با نمک تبرک می‌کردند و می‌خوردند. آنان بر این باور بودند که هر کس از این معجون بخورد، نسبت به افراد دیگر مهربان‌تر می‌گردد و کینه و رشک از وی دور می‌گردد. امروزه اصطلاح نمک‌گیر شدن و نان و نمک کسی را خوردن و در حق وی خیانت نورزیدن، از همین باور سرچشمه گرفته‌است.

چهارشنبه سوری


شرکت بازرگانی فیروزه با دو شعبه در شهرهای گوانجو و ایوو، وارد کننده انواع ملزومات برگزاری جشنها و اعیاد (شرشره، بادکنک،  ظروف هفت سین و…) و همچنین انواع ماشین آلات و دستگاهها،کالاهای مصرفی و لوازم برقی و اسباب بازی از چین می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

 ادامه مطلب

  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه

بالا