ما را در تلگرام دنبال کنید.....>
آشنایی با غذاهای چین و فرهنگ غذایی چین
هر چند استفاده از حشرات، خزندگان، نرمتنان و دیگر جانورانی که حتی شنیدن اسم آنها باعث ایجاد حسی بد و منزجر کننده میشود در پخت غذاهای چینی مرسوم است، ولی به خاطر داشته باشید که بیشتر غذاهایی که توسط مردم چین تهیه میشود نه تنها بدمزه نیستند بلکه مطمئنا از خوردن آن غذاها لذت خواهید برد.
وقتی که میخواهید غذایی ساده و در عین حال سالم را در مدت زمانی کم تهیه کنید، دامپلینگ جی آ او زی میتواند گزینهی مناسبی برای آشپزی شما باشد.این غذای سالم را با پیاز سبز (که به دلیل رویش این پیاز در فصل بهار به پیاز بهاری هم معروف است)، گوشت خوک یا گوسفند، نمک، کلم، جوانهی بامبو، روغن کنجد، سویا، برنج چینی و مقداری آب برای جوشاندن یا بخارپز کردن، میتوان تهیه کرد. البته چینیها از میوههای خشک نیز برای تهیهی این غذا استفاده میکنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
نوشتن دیدگاه